Een eigen bedrijf beginnen?

Gewoon doen. Maar met de nodige zorg en aandacht aan bepaalde punten. Nadat deze beslissing gevallen is, komt er namelijk heel wat op de ondernemer af. Het ondernemingsplan. Financieringsaanvragen (indien nodig). De fiscus. Inrichting en opzetten van administratie.

Welke rechtsvorm is het beste? Hoe worden de zaken intern geregeld? Moet een starter een pand huren of kopen? Hoe ziet de marketing er uit? Wel of niet met personeel aan de slag? Een bedrijf beginnen is meestal niet “zo gezegd, zo gedaan”. Zeker in de beginperiode zijn er meer vragen dan antwoorden.

Ondernemersplan

U legt al uw wensen, ideeën en plannen allereerst vast in een ondernemersplan. Dat spreken wij graag met u door. Samen met u zetten we de puntjes op de i. Sterker nog: wij kunnen zelfs samen met u een ondernemingsplan opstellen, inclusief een financieringsplan voor de bank. Wilt u dat we meegaan naar de bespreking van dit financiële plan? Ook dat is mogelijk. Net als het shoppen bij diverse financiële instellingen op zoek naar de financiering die het beste bij u past.

Ondernemingsvorm

Welke ondernemingsvorm is voor u het meest geschikt? Hoe past dit op uw financiële situatie en met welke risico’s moet u rekening houden? Met de kennis van Bezi Administraties Hoorn op fiscaal, financieel en juridisch gebied zijn wij in staat om voor u de meest passende oplossing te vinden. Bovendien hebben wij door de jaren heen heel wat startende ondernemers op weg geholpen. Ook die ervaring delen we graag met u.

Wilt u starten, maar zeker zijn van een gedegen voorbereiding? Bel ons vrijblijvend op 06-29231044, of stuur een mailtje.

Bezi Administraties

Spant 123
1628 GR Hoorn
Tel. 06-29231044
mail. [email protected]