Voor de groei van uw onderneming is het aanstellen van personeel een belangrijke voorwaarde. Tegelijkertijd neemt daarmee de complexiteit van de bedrijfsvoering en de wettelijke verplichtingen toe. Het is hoe dan zo dat u er teveel tijd aan kwijt bent. Of u hebt er gewoon niet genoeg kennis over. Misschien zijn er wel heel andere redenen waarom u uw salarisadministratie wilt/moet uitbesteden.

Bezi Administraties Hoorn neemt u deze zorg grotendeels uit handen en kan u adviseren rondom belangrijke beslissingen m.b.t. uw medewerkers.

Denkt u eens aan:

•  Het verzorgen van uw salarisadministratie.

•  Pro-forma berekeningen van bruto-netto, totale loonkosten, etc.

•  Verzorgen van de aangifte loonbelasting en premies.

•  Aanleveren van loonstroken.

•  Bijhouden van wijzigingen in CAO’s, sociale verzekeringswetten etc.

•  Adviseren bij arbeidsrechtelijke aangelegenheden.

Voor diverse klanten uit verschillende sectoren en verschillende branches verzorgen wij de salarisadministratie. Van horeca tot metaal, van uitzendbranche tot winkels. Hierbij kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden u zelf wilt verrichten en welke u door ons kantoor wilt laten verzorgen. U kunt hierbij denken aan het opstellen van contracten, het verzorgen van ziekteverzuimmeldingen, het bijhouden van vakantiedagen en het uitbetalen van salarissen. Wat Bezi Administraties Hoorn in ieder geval gaat verzorgen zijn de loonstroken. U ontvangt deze in 2-voud, waarbij één exemplaar in envelop bestemd is voor uw werknemer en één voor uw eigen administratie.

Uiteraard hoeft het uitbesteden van uw salarisadministratie niet duur te zijn. Voor slechts 12 euro per loonstrook wordt alles voor u geregeld.

Bel ons gerust op 06-29231044, of stuur een mailtje om vrijblijvende de mogelijkheden te bespreken.

Bezi Administraties

Spant 123
1628 GR Hoorn
Tel. 06-29231044
mail. [email protected]