Opzet en inrichting van de administratieve organisatie is onze specialiteit. Wij vinden echter dat een goed administratiekantoor meer is dan iemand die uw jaarrekening samenstelt en beoordeelt.
Als het gaat om bedrijfsadministratie en boekhouden, kijken we dan ook graag verder dan kloppende cijfers alleen. Onze dienstverlening is erop gericht helderheid te brengen in bedrijfsinformatie, zodat u uw bedrijfsvoering naar een nog hoger plan kunt tillen.

Jaarlijks komen wij bij vele bedrijven over de vloer. De kennis en ervaring die we daardoor opdoen stellen we graag in dienst van uw organisatie. En dat leidt niet zelden tot verrassende kostenbesparingen en belastingvoordelen.

Uw bedrijf is uniek. Bedrijfsadministratie op maat
Per onderneming stemmen wij met de ondernemer af welke werkzaamheden intern door het bedrijf wordt gedaan en welke werkzaamheden door ons worden gedaan. U kunt de bedrijfsadministratie en boekhouding volledig door ons laten verzorgen, maar ook is het mogelijk een deel, of bijna alles, zelf te doen, zodat u flink op onze kosten kunt besparen. Dat is ook prima. Wij kijken samen met u wat de beste oplossing voor uw situatie is.

Begeleiding door het jaar heen
gedurende het jaar controleren we de boekhouding en sturen de bedrijfsadministratie bij. Aan het einde van het jaar zijn de jaarcijfers voor 90% klaar. Alleen de aangiftes moeten dan nog worden gedaan. Omdat wij het hele jaar door controleren en communiceren, is de ondernemer goed op de hoogte van zijn cijfers en van wat er zich allemaal afspeelt binnen de bedrijfsadministratie. Wij overleggen met de ondernemer over de periodieke cijfers zodat de onderneming bijtijds kan bijsturen op actuele ontwikkelingen.

Uw boekhouding en bedrijfsadministratie op en top
• Verzorgen van uw financiële administratie en uw boekhouding in uw bedrijf of bij ons op kantoor

• Verzorgen van alle aangiften (omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, successierecht, dividendbelasting)

• Opzetten en inrichten van boekhouding en automatiseren van uw bedrijfsadministratie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel dan vrijblijvend 06-29231044, of stuur een mailtje.

Bezi Administraties

Spant 123
1628 GR Hoorn
Tel. 06-29231044
mail. [email protected]